Mumijo derva- kas tai?

Mumijo derva- kas tai?

Mumijo derva

Mumijus yra mineralinis pikis arba derva. Vakarų kultūrose ji žinoma daugeliu pavadinimų. Populiariausi iš jų yra mumie, moomiyo ir mumijo, shilajit. Nors mumijaus gydomosios savybės yra gerai žinomos rytų civilizacijose, jo populiarumas Vakarų pasaulyje nepaprastai išaugo per pastaruosius kelis dešimtmečius.

Kaip atpažinti aukštos kokybės mumijo?

Mumijus parduodamas kaip maisto papildas. Jis taip pat reguliariai naudojamas maisto gamyboje kaip priedas. Jo kokybė gali labai svyruoti. Kaip žinoti, kad gauname aukštos kokybės produktą?

Pagrindinis kokybės ženklas- šaltinis

Mumijus yra retas išteklius, kurio nėra lengva rasti. Tikra, 100%  derva gali būti gaunama tik iš uolienų, kuriose yra medžiagos, vadinamos mineraliniu pikiu. Šios uolienos kaupia organines medžiagas, įskaitant aminorūgščių bazes, iš aukštai kalnuose  esančių augalų, daugiausia kurių yra vaistiniai ir adaptogeniniai.

Kad susidarytų naudingų savybių turintis mumijus, turi būti unikalus veiksnių derinys. Šie komponentai kartu yra humifikuojami arba fermentuojami– natūralus procesas, kurio metu susidaro mineralinis pikis.

Kad mumijus turėtų gydomųjų savybių, turi būti tinkami aplinkos veiksniai, tokie kaip oro slėgis, temperatūra, saulės spinduliuotė ir ekstremalūs temperatūros pokyčiai. Pikis taip pat turi būti pakankamai subrendęs, kad susidarytų optimalus naudingų maistinių medžiagų kiekis. Šie procesai gali tęstis mažiausiai 40 metų. Kai sąlygos yra idealios, susidaro mumijo derva. Tai yra vienintelis tikro, aukštos kokybės ir natūralaus mumijaus šaltinis.

Dauguma komercinių prekių ženklų gauna mumijų tik iš nuosėdinės uolienos, kuri labai skiriasi nuo mumijos uolienų. Jame yra tik mumijos uolienų liekanos, iš kurių galima išgauti labai mažą naudingųjų medžiagų koncentraciją. Žinoma, iš to seka žema galutinio produkto kokybė.

 

“Nordlab’’  mumijus sukurtas nepamirštant ir stilingo dizaino ir aukštos kokybės pakuotės, puikaus klientų aptarnavimo ir aukščiausios kokybės produkto. Rekomenduoju..”