Gryno mumijo maistingumas

Gryno mumijo maistingumas

„NordLab mumijo“ ingredientai

Mumijus yra ilgai besiformuojantis natūralus kalnų uolienų pikis, kuriame yra fulvinės ir humino rūgščių bei daugybė mineralų, naudingų turėti puikią sveikatą. Fulvinę rūgštis yra vandenyje tirpi medžiaga, kuri padeda stiprinti imunitetą ir bendrą savijautą. Humino rūgštis palaiko imuninę sistemą ir suteikia energijos. “NordLab”  mumijus yra surinktas rankomis ir jame nėra jokių kitų priedų, skonio stipriklių ar konservantų.

  • 100% tinkantis veganams: „NordLab“ mumijaus sudėtyje nėra jokių gyvūninės kilmės ingredientų ir yra pagamintas iš visiškai natūralios medžiagos, kurioje nėra gyvūninės kilmės junginių.
  • Ne GMO: Mumijus yra natūraliai atsirandanti medžiaga ir nėra maišoma su jokiais genetiškai modifikuotais organizmais.
  • Jokių dirbtinių dažiklių: „NordLab“ mumijaus spalva yra visiškai natūrali ir ją tiesiogiai lemia pirminiai ingredientai.
  • Be konservantų: mes laikomės minimalaus apdorojimo, kad išlaikytume visų sudedamųjų medžiagų poveikį. Į mūsų gaminius nededama jokių papildomų konservantų.
  • Be glitimo: Mūsų mumijus neturi glitimo, iš bet kokios kviečių veislės ar darinių ir nesidalija transportavimo, pakavimo ar perdirbimo įrenginiais su produktais, kurių pagrindą sudaro glitimas.
  • Pagaminta GMP sertifikuotame padalinyje: griežtai laikomės geros gamybos praktikos (GMP), kad užtikrintume, jog mūsų produktai atitiktų visus reikalaujamus kokybės standartus.
    Gryno mumijo maistingumas