Mumijo galiojimo laikas ir laikymo sąlygos

Mumijo galiojimo laikas ir laikymo sąlygos

Temperatūra: Mumijų galima laikyti kambario temperatūroje. Tačiau karštomis dienomis jis gali ištirpti; todėl galite laikyti jį šaldytuve. Atkreipkite dėmesį, kad atšaldytas mumijus gali kietėti, ir minkštėti, kai yra šiltas.

Galiojimo laikas: kaip mineralinis maisto papildas, jo galiojimo laikas yra apie trejus metus nuo pagaminimo datos. Mumijaus galiojimo laikas tuo metu nesibaigia, iš tikrųjų turint omenyje, kad jis šimtą metų buvo kalnuose. Galiojimo datą riboja pakuotės tinkamumo laikas. Jei turite mumijų stikliniame inde, galite tikėtis, kad jis tarnaus daugelį metų.

Forma: Mumijus yra natūralus produktas, todėl gali būti paveiktas net ir po išgavimo. Priklausomai nuo drėgmės, jis gali tapti  kietesnis ar skystesnis. Sausoje aplinkoje mumijaus derva gali išdžiūti, todėl gali tekti įlašinti kelis lašus švaraus vandens, kad kompensuotumėte drėgmės išgaravimą.

Kitos atsargumo priemonės: Skysta arba minkšta derva yra sunkesnė už vandenį ir labai tanki, todėl talpyklą laikykite vertikalioje padėtyje. Neapverskite indelio, kad išvengtumėte nuotėkio. Jei dangtelis įstrigo prie talpyklos, padėkite stiklainį po karštu vandeniu ir bandykite atidaryti dar kartą. “Nordlab” indelis yra specialaus stiklo, apsaugotas nuo tiesioginių saulės spindulių įtakos, todėl galite laikyti ir tiesiai saulės pasiekiamoje vietoje.

Mumijo galiojimo laikas ir laikymo sąlygos